Carnavals-foam hoeden en pruiken

Carnavals hoeden en pruiken  van foam!

Op een workshop kun je zelf in 1 avond of middag een foamhoed of Pruik maken voor de carnaval om te dragen maar ook leuk om te decoreren. De workshops worden gegeven vanaf september. (Wanneer je zelf minimaal 8 mensen bij elkaar hebt kun je ook een aparte datum boeken) Erg leuk om te doen met een vriendinnenclubje! De hoeden/pruiken zijn in je eigen stijl en kleur te decoreren. Er word gewerkt met boa, maraboe, stenen, belletjes maskertjes, vlinders, bloemen etc. Met of zonder verlichting...je kunt het zo gek niet verzinnen......!

Deze workshops zijn ook ideaal voor verenigingen, vrijgezellenfeest ,carnavalsgroepen etc. Zo heeft de hele club een hoed aangepast aan z'n eigen thema! Wij zijn alweer begonnen met het seizoen carnaval 2015/16

 IMG_0573.JPG   IMG_0579.JPG  

 Woensdag 6 februari 2013 is L1 tv komen filmen bij een van onze workshops carnavalshoeden van Foam. In ons atelier hebben we naast onze bloemschik en schilderworkshops een geweldig 'Hoeden" seizoen achter de rug, cursisten uit heel Limburg, Brabant en Gelderland van Maastricht, Geleen, Weert, Echt tot Nijmegen , Eindhoven etc... Iedereen wilde een schitterende hoed maken compleet met belletjes, glitters en zelfs verlichting!
 

De tv uitzending is was maandag 11 februari tijdens het journaal. (en herhaling) de radio uitzending is in de ochtend.
Het was een geweldige ervaring met de filmploeg. Maar natuurlijk is het nog belangrijker dat alle cursisten met een mooi afgewerkt Hoedje naar huis zijn gegaan!
Wij wensen iedereen een fijne vasteloavedtj! Alaaf

klik op onderstaande link voor de uitzending op L1

http://t.co/VwsYEEaV

onderstaande link is voor de radio uitzending
http://t.co/VwsYEEaV

De workshop foam-hoeden kan op 2 manieren all in en basis.

De basis workshop kost € 29,50. Hier zit bij inbegrepen: de les, de foam, boa,verlichting en marabou. de overige deco mag je dan zelf meenemen.

De all-in workshop kost € 42.50  Hierbij zit alles inbegrepen: de les, de foam, boa,verlichting , marabou, alle decoratie, plakstenen,clips, belletjes,  glitters, bloemen, etc  etc,(rijkelijk gevuld) De cursisten mogen dan alles zelf uit kiezen.

De workshop foampruiken kost basis  € 37,50 Iedereen krijgt een basis pakket foam in de gewenste kleur. In sommige pruiken zit  heel veel foam verwerkt ( bv Karin Bloemen model) heb je niet voldoende voor je gewenste model dan kun je tegen kostprijs extra foam krijgen. Maar de meeste pruiken, ook de lange zijn gemaakt van het standaard pakket. 

ER ZIJN HEEL VEEL MOGELIJKHEDEN BETREFFENDE DE MODELLEN! OOK MODELLEN MOGELIJK DIE NIET OP ONZE SITE OF FB PAGINA STAAN (FOAMHOEDEN,PRUIKEN EN TUBEPRUIKEN )

 

De workshops foam-hoeden wordt in principe elke dag/avond/ weekend gehouden (mits ons atelier vrij is)

We hebben diverse data op staan maar er komen steeds nieuwe data bij. Het zit altijd heel snel vol .

U kunt kiezen uit diverse kleuren, combinaties en diverse modellen. Natuurlijk zijn in overleg ook andere dingen mogelijk.

Onze hoeden worden in principe helemaal zelf gemaakt door de cursist. (Dus geen standaard hoed die je alleen versierd maar je snijd de mal zelf van foam)


De workshops duren gemiddeld 4 a 5  uur.  Inclusief koffie thee iets lekkers en een drankje.

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@hetroosje.nl

Zie ook onze fb site Foamhoeden,pruiken en cyberlocks!  Binnenkort komen ook de nieuwe modellen op de site!

Comments

There are no comments

Post a comment