Dealer Yzergoed

Yzeren frames zijn ideaal al basis voor uw bloemwerk.

Als groothandel leveren wij aan bloemisten en workshop gevers die staan ingeschreven bij de kamer van koophandel.

Als consument kunt u bij ons in de winkel terecht

Geeft u zelf cursussen en workshops? Ons Atelier...'Op Rozen' is een verkooppunt van yzergoed, groothandel in yzerenframes die de basis kunnen vormen voor uw workshopscreaties.
De ontwerpen zijn zowel sierlijk als functioneel en worden in Nederland vervaardigd. Wij geven u, als workshopgevers, de mogelijkheid deze creatieve ontwerpen te bekijken, zowel online als in ons atelier. (Op Afspraak)
Wij hebben zelf al meer dan 25 jaar ervaring en dus kunt u bij ons tevens terecht voor advies, tips en begeleiding.

De yzeren frames zijn voor veel toepassingen te gebruikenNatuurlijk voor te bloemschikken, maar denk ook aan creatieve workshops zoals werken met textielverharders, vlechten met wilegentenen etc.
Wilgentenen,geolied touw, zijn ook bij ons in het atelier verkrijgbaar.

hart gebundeld met opzetstuk      Torsopin met opzetrek 

Bent u nog geen klant van onze groothandel en wilt u ons volledige assortiment bekijken? Stuur dan een mailtje naar info@hetroosje.nl en vraag een inlogcode aan. Vermeld uw naam, adresgegevens, duidelijke vermelding van uw activiteiten en, een kopie inschrijving van de kamer van koophandel. U aanvraag wordt dan zo spoedig mogelijk verwerkt en de inlogcode wordt u toegezonden. Op de foto's onder aan deze pagina kunt u alvast een groot deel van onze collectie bekijken.