30 jarig jubileum

Dit jaar bestaat ons bedrijf alweer 30 jaar...Wat vliegt de tijd..

Naam

 

flyer 30 jaar achter goed.jpg

 

30 jaar Bloemstyling ’t Roosje in Nederweert

 Al sinds 1989 kun je bloemen en woonaccessoires kopen bij Bloemstyling ’t Roosje. Eerst in de kern van Ospel, 15 jaren later in de kern van Nederweert. Bloemstyling ’t Roosje is bekend van de gezellig ingerichte winkel met een groot assortiment aan planten, actuele woonaccessoires en veilingverse bloemen. Achterin de zaak vind je een uitgebreide carnavalswinkel. In het atelier worden diverse workshops georganiseerd.

In het kader van het 30-jarig bestaan, is de winkel volledig gerestyled. De herfst heeft z’n intrede gedaan in de winkel. Deze is volledig ingericht in de nieuwste sfeer- en bloementrends. Het is beslist de moeite waard een bezoek te brengen én te genieten van de jubileumacties vanaf zondag 6 oktober.

Bloemistengezin

Francoise Creemers komt uit een bloemistengezin. Zij wist van jongs af aan dat ook zij bloemist wilde worden. Creatief bezig zijn in het samenstellen van boeketten is dan eigenlijk ook wat Francoise het liefste doet. Al op haar 19e stond zij in haar eigen bloemenzaak.Haar creativiteit kan Francoise lustig kwijt in het maken van bloemstukken voor diverse gelegenheden.

Bloemstyling ’t Roosje is groot in het verzorgen van rouwarrangementen  op maat en decoratieve bloemstukken voor particulieren en bedrijven. Stukken kunnen naar ieders wens worden gemaakt. Op afspraak kunnen persoonlijke wensen worden besproken. Bestellen van bloemstukken kan iedere dag in de winkel of online, waarna deze worden bezorgd op willekeurig welk adres. Hetzij via de bezorgservice van ’t Roosje, hetzij via Fleurop, de brancheorganisatie waarbij ’t Roosje al 30 jaren is aangesloten.

 Voorloper in trends

Francoise: “Met altijd meer dan 70 verschillende bloemen lopen wij telkens voor op de woontrends. De plukboeketten zijn nu erg populair. Dit zijn boeketten met een enkele bloem van elk soort, losjes gebonden tot een prachtig kleurrijk boeket. We maken veel gebruik van seizoensbloemen. Ook hebben we steeds meer exclusieve bloemen in de zaak. Dit past prima binnen de botanische sfeertrend. Met de juiste accessoires en bloemen is het redelijk eenvoudig om met trends mee te gaan. Door een bloemenabonnement af te sluiten, heb je gegarandeerd telkens een mooi en actueel boeket in huis of op kantoor, inclusief een bijpassende vaas.”

 Kwaliteitsbloemen

Ook deze bloemist ontkomt niet aan duurzaamheidseisen. Zo worden bloemen aangeboden die duurzaam zijn geteeld volgens de mpsa-norm. De kwaliteit van bloemen staat hoog in het vaandel. Francoise: “Vraag mij of de medewerkers om advies voor een juiste behandeling van de bloemen, dan kun je langer genieten van je boeket.”

Bloemen strijken: gratis workshop

De nieuwste hype is bloemen ‘strijken’. Hoewel dit enigszins vreemd klinkt, is het trend in de botanische urban woonsfeer. Er kunnen mooie herinneringen mee worden gemaakt in een fotolijstje of op een kaart. Hoe dit in z’n werk gaat, kun je zien en ervaren tijdens de gratis workshops op 6 oktober aanstaande, van 13.00 – 17.00 uur in het atelier bij ’t Roosje.

 Wie jarig is trakteert …

Dus zijn er de hele maand oktober nog meer acties, zoals leuke kortingen op decoraties, bloemen en planten. Te beginnen op koopzondag 6 oktober. Kijk rond en shop in de winkel onder het genot van een hapje en drankje.

In de week van 6 t/m 12 oktober ontvangt iedere klant een gratis attentie en een kortingsbon plus stempelkaart. Bij besteding van vijf euro of meer, krijg je per vijf euro een stempel. De stempelkaart is gedurende jubileummaand oktober op ieder moment inwisselbaar tegen een van de mooie cadeaus. En of dat nog niet genoeg is, maak je de hele maand oktober kans om samen met een vriend(in) gratis deel te nemen aan een workshop bloemschikken of schilderen op steigerhout. Van iedere workshop worden er drie verloot onder de klanten in de winkel.

 Maak je eigen creatie

Het aanbod van Bloemstyling ’t Roosje drijft op drie onderdelen: workshops, carnavalswinkel en bloemwerk.

De vraag naar kostuumgerelateerde workshops wordt steeds groter. Voor een toegankelijk bedrag maak je er unieke headpieces, foampruiken en hoeden. Deelnemers vanuit het hele land komen naar Nederweert voor de unieke workshops. Fantasy-fans en carnavalisten kunnen hier fantastische armors en headpieces maken. Ook de schilderworkshops - op doek of steigerhout - zijn drukbezocht.

Het carnavalswinkeltje bij ’t Roosje wordt steeds populairder, enerzijds door het zeer uitgebreide assortiment aan losse materialen om zelf thuis aan de slag te gaan, anderzijds doordat materialen online besteld kunnen worden. Aanvullend kun je een workshop volgen om unieke hoeden en foampruiken te maken.

Het belangrijkste blijft echter het bloemwerk, waaraan Bloemstyling ’t Roosje zijn bestaansrecht ontleent. Je vindt er behalve meer dan 70 soorten bloemen, ook alles om thuis bloemstukken te maken, inclusief deskundig en welgemeend advies.

 Bedankje trouwe klanten

Francoise: “In al die tijd heb ik veel klanten mogen ontmoeten. Ik ben dankbaar dat ik mede door hun trouwe klandizie dit 30-jarig bestaansjubileum kan vieren, samen met mijn team fantastische medewerkers.”

 Houd de website en facebook in de gaten voor actuele jubileumacties.

 

 

In the picture

Het workshop seizoen is weer in volle gang.

U kunt bij ons terecht voor oa: kerstworkshops bloemschikken, schilder workshops en carnavals creaties