Workshop Tubepruiken

Nieuw!!!  Tube pruiken

(Ook wel crazy curls en cyberlocks genoemd)
De nieuwe rage van carnaval 2015

Er zijn vele mogelijkheden om de "pruiken/haarstukken"  te maken. Er is keuze uit meer dan 50 soorten cyberlocks/ crazy curls.   Geen zware hoofddeksel meer met carnaval!

Workshop Lichtgewicht pruiken/ haarstukken  van tubes!
Om iedereen de gelegenheid te geven om de "kunstwerken" aan te passen aan je kostuum hebben we geen vaste prijs. Je betaald € 7,50 voor
de workshop inclusief bevestigingsmaterialen, koffie en thee, en ideeën!
Daarnaast betaal je de extra gebruikte materialen. We starten altijd met een basis van 12 meter tube € 15,00 assorti (Schouder lengte)  Dit  kun je aanvullen met linten, foam, dreads, rozen, hoedjes, brillen ,haarbanden etc.

 Stoer, lief, steampunckstijl , vele creaties en stijlen mogelijk!

tubes los.JPG

Je kunt de haarstukken op 2 manieren maken, los of permanent op een pruik bevestigen. Wij hebben alleen de standaard pas comfort pruiken in ons assortiment, maar je mag natuurlijk je eigen pruik meenemen!


Bij opgaven voor een workshop de voorkeur kleuren vermelden die je graag hebben wilt. Wij maken dan een mooie combi voor je. (Met meerdere kleuren krijg je een mooier effect, we hebben meer dan 50 soorten tubes )
blauw, turquise, rose, rood, paars, oranje, zwart, zilver, goud, groen, geel etc

Bel ons voor de beschikbare data!

Om een prijsindicatie te krijgen, zie onderstaande foto's

tube prijsberekening blauw_bewerkt-3.jpg  tubeprijsberekening rood zwart_bewerkt-2.jpg

 

In workshop verband maar vanaf 2 januari kun je de materialen ook verkrijgen in onze speciaal daarvoor ingericht cyberlocks en foamhoeden atelierke.

De cyberlocks zijn voor de creatievelingen makkelijk te maken en hoeft niet perse in een workshop.bezoek dan ons tubewinkeltje. (let op despeciale openingstijden)

Heeft u geen zin om zelf een workshop te volgen of  zelf thuis aan de slag te gaan? Dan doen wij dit graag voor u. vraag naar de mogelijkheden

 

In the picture

Het workshop seizoen is weer in volle gang.

U kunt bij ons terecht voor oa: kerstworkshops bloemschikken, schilder workshops en carnavals creaties